Regionalna privredna komora Niš i Međunarodna Finansijska Korporacija (IFC), član Grupe Svetske Banke - program "Poslovno povezivanje u oblasti reciklaže" organizuju 20. juna 2007. godine okrugli sto sa temom: "Evropski propisi u oblasti ambalaže i ambalažnog otpada i promene koje Srbiju očekuju u ovoj oblasti". Dešavanja u Evropskoj Uniji i prednosti i mane postojećih sistema za upravljanje ambalažom i ambalažnim otpadom izložiće g. David Perchard, jedan od saradnika Evropske komisije i iskusan konsultant u ovoj oblasti.

Opširnije...

Regionalna privredna komora Niš i Regionalna privredna komora Pernik iz Bugarske zajednički u toku 2007. godine realizuju projekat "Mladi mladima" u okviru Susedskog programa Srbija-Bugarska. Promotivna konferencija ovog projekta biće održana 13. juna 2007. u Velikoj sali, sa početkom u 11.00 časova. Osoba za kontakt: Zoran Marković, vođa projekta iz RPK Niš.

U organizaciji Centra za žensko preduzetništvo RPK Niš održaće se u Pirotu trening "Uvod u ISO 14001 Zaštita životne sredine". Predavač je Milan Milosavljević, sekretar Koordinacionog odbora za kvalitet, edukaciju i tehnološke inovacije RPK Niš. Trening se održava u svečanoj sali pirotskog okruga u Pirotu sa početkom u 11.00 časova.

NOWESES

Regionalna privredna komora Niš

Naši podaci

Centar za žensko preduzetništvo TEODORA

Regionalna privredna komora Niš

Dobrička 2, 18000 Niš, Srbija

Tel: 018/510-999, lokal 228

E-mail: teodora@rpknis.rs

NOWESES

Regionalna privredna komora Niš

Početna strana

 

 

Go to top